Ik wens lid te worden van een vereniging, wat moet ik doen?
Neem contact op met de betreffende vereniging (zie verenigingen) en spreek verder af.

Mijn vereniging wenst een lokaal te huren in het Oud Atheneum, wat moet ik doen?
Neem contact op met het bestuur (zie contact), zij weten of er nog lokalen vrij zijn of in de toekomst vrij komen en helpen u bij de aanvraag.

Mag ik mijn wagen parkeren op de privaat parking van het Oud Atheneum?
Om de wagen op de privaat parking van het Oud Atheneum te mogen parkeren moet u in het bezit zijn van een geldige parkeerkaart. Elke vereniging die vast een lokaal huurt krijgt een aantal parkeerkaarten die ze onder haar leden kan verdelen. Neem dus contact op met de verantwoordelijke van uw vereniging.
Er zijn regelmatig controles op de parking!!!

Ik heb jaren school gelopen in het Oud Atheneum en wil het nog eens bezoeken, kan dit?
Het gebouw is privaat domein. Indien u geen lid bent van een vereniging mag u het gebouw niet betreden. Indien u het gebouw echter nog eens wilt bezoeken of eventueel een klasreunie houdt kan er misschien wel iets geregeld worden. Neem hiervoor contact op met het bestuur (zie contact).

Ik zou willen meewerken met CVST vzw, wat moet ik doen?
Alle hulp is welkom, neem dus zeker contact met ons op (zie contact).

Mijn vereniging is lid van CVST vzw, waar kan ik alle documenten vinden?
Ga naar de leden pagine. De verantwoordelijke van uw vereniging kent de pin-code. Indien u zelf de verantwoordelijke bent kan u deze code aanvragen (zie contact).

Ik wil CVST vzw sponseren of een schenking doen.
Alle schenkingen zijn welkom :-). U mag uw bedrag dat u wenst te schenken overschrijven op het rekeningnummer van de vzw (IBAN: BE13 7310 0833 8739     /     BIC: KREDBEBB) met als mededeling "schenking". Bedrijven of ondernemingen die ons wensen te sponseren kunnen best contact met ons opnemen (zie contact). We hebben de mogelijkheid om in de (overdekte) hal een aantal reclameborden te hangen.