De Trekkers

Wij zijn een kleine groep mensen die de hobby fotografie proberen te delen.
Danny, onze nieuwe voorzitter, is een fotograaf die helemaal opgaat in zijn hobby. Aangezien hij soms voor de krant werkt legt hij heel wat kilometers af en ontdekt tijdens deze ritten heel wat mooie plaatsen om kiekjes te nemen. Op zijn aanwijzen kunnen we op onze beurt deze sfeervolle sites bezoeken en er in alle rust een fotoshoot doen. Danny is een heel kalme man, altijd bereid om te helpen. Wij houden eraan om met hem samen op fotojacht te gaan.

José, afkomstig van Erpe-Mere, is begonnen als model. Tijdens een fotosessie hebben we met hem kennis gemaakt en geïnteresseerd in de fotografie heeft hij ons groepje vervoegd. Met zijn vlotte omgang, zijn kennis make-up, hair-styling en noem maar op is hij zo wat het zonnetje in huis. Hij maakt er ook geen punt van om een ritje naar Sint-Truiden te maken om hulp te bieden met het organiseren van een foto-evenement.

Sven, is Truienaar en belichtingsadviseur in de club. Hij is ook een crack op computergebied. De Mac soft- en hardware hebben geen geheimen voor hem. Hij is altijd van de partij tijdens een activiteit.

Jeannot, die de club en studio opstartte, is jammer genoeg wegens ziekte er even niet bij. Uiteraard zal hij zich binnenkort weer voor de volle honderd procent voor de zaak inzetten.
De mooie en volledig uitgeruste studio is tijdens het slechte weer of in de winterperiode een vaste stek voor de actieve fotograaf en dat zijn we in onze club allemaal.