Danza vzw

De vereniging 'Danza vzw' opereert naar buiten als de dansschool : Studios Phil Kevin.
De dansschool werd in 1993 opgericht door zanger/danser Phil Kevin. Na de periode van grote populariteit via VTM en vooral het tv-programma 'Tien om te zien' greep Phil Kevin terug naar het beroep waar hij ook zijn schoolopleiding voor kreeg: dansen. De doelstelling van de vereniging is duidelijk, het brengen van dansopleidingen en voorstellingen voor het grote publiek. De academie staat bekend als: 'De dansschool bij uitstek voor kinderen &
jeugd'. Zij biedt dan ook differentiële basis-disciplines aan. Denk maar aan Klassiek Ballet, Jazz, Modern, enz… Maar ook alle hedendaagse stijlen zoals o.a. Streetdance.
Verder heeft 'Studios Phil Kevin' een volledig programma voor volwassenen met hun workouts Zumba alsook de regelmaat van cursussen 'Boogie' & 'Salsa-Merengue-Bachata'.

Voorstelling
Een jaarlijks gebeuren van onze vereniging is het creëren van een groots musical-spektakel wat telkens doorgaat in de maand mei in het cultuurcentrum de Bogaard te Sint-Truiden. Bij deze voorstellingen bieden wij aan al onze leden van de vereniging een platform met een duidelijk cultureel doel, om alzo in een totaalgebeuren op te treden. We creëren een voorstelling met grote decors, fantastische dans- & showkleding, enz…

Naaiatelier in het Oud Atheneum
Voor het creëren van onze decors werken we in een grote hangar. Voor het werken aan onze dans- & showkleding alsook het onderbrengen van onze materialen zoals naaimachines, naaimaterialen, diverse stoffen, etc. benutten we een lokaal in het Oud Atheneum. Onze ploeg van professionele naaisters alsook alle vrijwilligers van onze vereniging kunnen hier dan ook steeds terecht voor het werk aan onze kleding of het terug herwerken van bestaande kostuums die we uit vorige voorstellingen bijhouden.

Meer informatie: info@love2dance.be - www.love2dance.be - 0498/82.04.82